ADEVĂRUL CELEBRITĂŢII: Asistentele tv şi SEXUL PE BANI – “CUNOSC ZECI DE CAZURI REALE!

Aşa-zisele dive care au inundat showbiz-ul autohton dovedesc că valorile se schimbă iar lumea mondenă are “rigorile” ei. Ultimul val de piţipoance din monden evoluează fără griji, majoritatea fiind asistente tv sau măcar aspirante la acelaşi titlu. Povestea devine şi mai tristă odată cu zvonurile cum că acestea ar practica concomitent şi cea mai veche meserie din lume, lucru care apasă îngrijorător asupra educaţiei tinerilor care pot lua drept model aceste personaje.
Ultimul strigăt din nomenclatorul de meserii – “asistenta tv” – le conferă acestora un statut de onorabilitate, de ban câştigat cu trudă în şhowbiz. Actorul Mihai Bendeac susţinea încă de acum trei ani că majoritatea asistentelor de televiziune sunt de fapt prostituate de lux care se folosesc de expunerea media pentru a-şi creşte tariful:

“Mulţi dintre voi nu-şi imaginează proporţiile proxenetismului în televiziune!”, declara Bendeac la acea vreme când Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu şi Marina Dina erau asistente tv şi erau prezenţe constante în presa tabloidă. În prezent, actorul a revenit pe acelaşi subiect cu o precizare în cifre fabuloase:

Vedete acuzate de PROSTITUŢIE: Cum au ajuns nume celebre din showbiz să fie implicate în scandaluri sexuale

“Uneori, ajungi să apreciezi o fată foarte frumușică, de 18 ani, care recunoate faptul că e curvă, decât niște balabuște care-și sprijină curul prin studiourile TV și care folosesc termene precum ”asistentă” sau ”vedeta” pentru a înlocui ”prostituata”. Dacă toți imbecilii care se uită la toate târfele astea ce umplu presa mondenă și show-urile de după-amiază sau noapte ar afla câți bani au femeile astea, probabil ar intra în șoc. Nimeni nu mă crede când spun că SUNT FOARTE BOGATE. O târfă de televiziune poate ajunge la 40-50 de mii de euro pe lună!”. Sursa
img_0097

Leave your reply to "ADEVĂRUL CELEBRITĂŢII: Asistentele tv şi SEXUL PE BANI – “CUNOSC ZECI DE CAZURI REALE!"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*