Alex MAXIM, fostul iubit al Mădălinei Pamfile,

Potrivit scandaldegorj.ro fostul iubit al Madalinei Pamfile şi-a programat o întâlnire cu o damă de companie pentru seara zilei de vineri, 16 decembrie 2011.

La acea data, fata avea 16 ani. Norocul fotbalistului a fost că prostituata a anulat întâlnirea, aceasta preferând să se întâlnească cu alte trei persoane.

Nervos, “pandurul” a insistat şi a rugat-o să-l reprogrameze pentru a doua zi dimineaţa. Fata a fost de acord şi i-a comunicat preţurile: 50 de lei faza scurta si 100 de lei faza lunga. După ce totul a fost stabilit pentru sâmbătă dimineaţa, Alex Maxim a rămas din nou cu buza umflată şi i-a trimis un ultim mesaj prostituatei în care îi spunea că îi da 100 de euro daca se întâlnesc, dar n-a primit nici un răspuns.

A înscris un hattrick, după ce l-a detensionat o prostituată

Alexandre Cardoso, unul dintre foştii fotbalişti ai echipei Pandurii, transferat între timp la o formaţie din campionatul Rusiei, a fost un client fidel al vânzătoarelor de plăceri, în perioada cât a jucat la Tg-Jiu. Se pare că aceste întâlniri îi făceau bine fotbalistului deoarece, la numai două zile după ce a „marcat” la prostituată, Alexandre Cardoso a înscris nu mai puţin de trei goluri în meciul de acasă al Pandurilor contra Concordiei Chiajna, terminat cu scorul de 5-2.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/alex-maxim-fostul-iubit-al-madalinei-pamfile-pe-lista-prostituatelor-de-lux_1124508.html#ixzz4FHjv3fod
Follow us: @realitatea on Twitter
madalina_pamfile

Leave your reply to "Alex MAXIM, fostul iubit al Mădălinei Pamfile,"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*