CUTREMUR! Ce supervedeta de la noi era prostituata de lux in dosar! Nimeni nu se astepta sa faca sex pe bani! Cruduta si Pamfile sunt nimeni pe langa ea

Jurnalistul Victor Ciutacu sustine ca numele “Ghenea”, care apare in stenogramele din dosarul prostituatelor de lux, este cel al actritei Madalina Ghenea.
Jurnalistul Victor Ciutacu a citit stenogramele discutiilor telefonice inregistrate in dosarul prostituatelor de lux si a observat: “Absolut intamplator, nici unul dintre analistii chilotilor scosi n-a remarcat, citind stenogramele, ca sex-simbolul Ghenea, cuceritoarea Hollywood-ului, era si ea
obiect de tranzactii carnale”.

intr-o discutie dintre Lavinia Despa, retinuta si cercetata pentru proxenetism, si un client neidentificat, are loc urmatorul dialog:

Lavinia Despa (L.D.): “(…) Ca stie ca ti-am zis eu ca umbla cu aia, nu?”

Domn: “Ma rog, are p…da buna, aia grasa! Am mai f…t-o de vreo doua ori, da… Nu ma incanta prea tare. S-a ingrasat. Atunci era buna rau de tot, inainte. Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?”.

L.D.: “Vorbesc pe… (neinteligibil)… Cu ea vorbesc tot timpul!”.

Domn: “Hai, vorbim mai dupa-masa, te sun!”. Sursa
madalina-pamfile

Leave your reply to "CUTREMUR! Ce supervedeta de la noi era prostituata de lux in dosar! Nimeni nu se astepta sa faca sex pe bani! Cruduta si Pamfile sunt nimeni pe langa ea"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*