Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie

De lux, chiar de mare lux, daca printre „prestatoare” se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de „entertaniment” cu bulina rosie. Desi chiombitul la un pornache ar fi mai onest… Soc in lumea”buna” a Capitalei. Ieri, Sectia 19 de Politie a fost asaltata de dame bine, vreo 33 de bucati. Printre acestea, nume cunoscute in industria TV: Daniela Crudu, sora ei, Ana Maria, Simona Trasca, Denisa Bita, Rellys Tonu, Raluca Podea, Madalina Pamfile sau Diana Guresoaie. Toate aceste doamne au fost audiate intr-un dosar beton numit rapid “Dosarul Prostitutiei de lux”. Unele pe post de martor, altele pe post de inculpate. In dosar se vehiculeaza nume grele din zona oamenilor cu bani multi, afaceristi si beizadele precum Puiu Popoviciu, Irinel Columbeanu, Ioan Niculae sau Andrei Videanu, fiul arestatului cu acelasi nume.

“In perioada august 2014 – ianuarie 2015, politisti din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, au documentat activitatea unei grupari infractionale, pe linie de proxenetism”, spune comunicatul emis de Politia Capitalei, vizavi de „vizitele” celor 33 de bunaciuni la Sectia 19.

Comentati si cititi aici: http://www.enational.ro/showbizmonden/monden/daniela-crudu-simona-trasca-si-madalina-pamfile-saltate-de-politie-intr-un-dosar-de-prostitutie-457220.html/#ixzz4FHj21hJA
14682295079d9dcf52

Leave your reply to "Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*