Dosarul “prostituate de lux”. Mădălina Ghenea, în stare de şoc

De când numele Mădălinei Ghenea a fost vehiculat în dosarul “prostituate de lux”, actriţa nu mai are linişte. Mădălina Ghenea a explicat pe contul ei de socializare că numele ei a fost implicat într-o poveste de joasă speţă, care i-a adus numai dezamăgire.

“În timp, am constatat în mod pasiv de multe ori, cu surprindere, dar şi cu dezamăgire, cum o parte a presei din România încearcă să implice în mizerie persoane care nu au şi nu au avut niciodată absolut nicio legătură cu diverse subiecte mizerabile pe care aceasta le tratează. Cred că nu exagerez dacă afirm că sunt de câteva ore în stare de şoc, dublată de o mare iritare, datorită unori jurnalişti care încearcă să inducă ideea infamă a vreunei legături între persoana mea şi un dosar legat de prostituţia unor fete – dealtfel de compătimit – după opinia mea.

Deşi sunt de foarte mulţi ani departe de România, am realizat în aceste ultime ore cu dezamăgire şi dezgust, cât de departe se află societatea românească, mă refer la educaţie şi comportament, incluzând aici şi formatorii de opinie din domeniul presei, de societatea occidentală unde trăiesc.

(…) Sunt însă şi destui frustraţi, oameni ce fabulează grav referitor la persoana mea, fără a mă cunoaşte absolut deloc şi fără a se informa măcar în vreun fel în ceea ce mă priveşte. Mă confundă cu persoane ce frecventează Dubai-ul (apropos, nu am fost niciodată în Dubai), jignesc sau se erijează în alţi dătători de seamă, ca şi atâţia deontologi .Pe aceştia i-am blocat şi sper ca pe viitor să stea departe de profilul meu. Voi proceda de acum înainte la fel cu orice «binevoitor»”, a scris Mădălina Ghenea pe contul ei de socializare.

Peste 40 de persoane, majoritatea femei, printre care Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Simona Traşcă au fost audiate, joi, 5 februarie, la Secţia 19 din Capitală, într-un dosar de proxenetism. Sursa
madalinapamfile-1386827795

Leave your reply to "Dosarul “prostituate de lux”. Mădălina Ghenea, în stare de şoc"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*