Mădălina Pamfile, mai speriată ca niciodată! Ce a mărturisit vedeta după audieri

Au mers rând pe rând la audieri! Daniela Crudu, Simona Traşcă, Mădălina Pamfile şi Denisa Biţă sunt doar câteva dintre cele treizeci şi trei de fete care au ajuns joi (5 februarie) la Secţia 19 de Poliţie din Capitală.

Şase fete au fost deja reţinute în dosarul “Prostituate de lux”! Dacă Daniela Crudu nu a vrut să dea declaraţii despre vizita ei la poliţie, Simona Traşcă a spus că a fost chemată din greşeală la audieri şi nu are nicio legătură cu persoanele implicate în dosar.

Dar iată şi prima reacţie pe care a avut-o Mădălina Pamfile după audieri! Aceasta a mărturisit că, deşi, la început, a tratat totul cu superficialitate, imediat după ce a ajuns la sediul Poliţiei a tras o spaimă soră cu moartea. Bruneta focoasă speră că va mai fi nevoie să mai ajungă vreodată în faţa procurorilor.
Mădălina Pamfile, implicată în dosarul “Prostituate de lux”

“M-am dus, am dat o declaraţie. Primisem o citaţie în urmă cu 2 zile, dar nu am luat-o în seamă. Nu am mai fost niciodată chemată la audieri şi nu am luat în seamă. Am fost chemată în calitate de martor. Eu m-am dus la şcoală. M-am speriat când am intrat în Secţia de Poliţie şi am văzut atâtea fete acolo şi am văzut agitaţia aia acolo. M-au întrebat de două fete pe care le cunosc de la evenimente şi cu care am ieşit în cluburi. Nu este un dosar de prostituţie, ci de proxenetism. Nu conta dacă se prostituează. Şi eu am avut un iubit care-mi făcea cadouri şi mă ajuta cu banii. Acum sunt acasă, liniştită şi nu mai am ce să caut pe acolo. Mi s-a spus că nu o să mă mai cheme. Mi-au spus că pot să plec din ţară. Niciuna dintre fetele acelea nu-mi sunt prietene. Am o facultate de terminat şi trebuie să am grijă de cum apar în faţa profesorilor mei. Nici nu ştiu cum o să mai dau ochii cu ei acum. Mama s-a speriat şi i s-a făcut tensiunea 20 când a aflat din presă de ceea ce mi s-a întâmplat. Sunt o fată tânără, drăguţă, e normal să mi se facă multe complimente, dar e problema ta dacă accepţi sau nu”, a mărturisit telefonic Mădălina Pamfile la “Star Magazin”, de la Antena Stars. Sursa
403375_309234775813343_1480566350_n_90895700

Leave your reply to "Mădălina Pamfile, mai speriată ca niciodată! Ce a mărturisit vedeta după audieri"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*