Mădălina Pamfile s-a măritat cu vărul lui Daminuţă

S-a cuminţit şi s-a făcut fată de casă! Mădălina Pamfile (22 de ani) s-a cununat civil vineri cu iubitul ei, Bruno Alin Vlad, nimeni altul decât un bancher din Timişoara, despre presa a speculat că este vărul fotbalistului Cristian Daminuţă. Ceremonia a avut loc departe de ochii curioşilor, lângă Chiajna.

Discretă în ultima vreme cu viaţa personală, Mădălina Pamfile tace şi face! O adevărată “devoratoare” de fotbalişti, bruneta s-a aşezat la casa ei, însă nu cu Cristian Daminuţă, ci cu un bărbat despre care s-a vehiculat că este vărul jucătorului care evoluează acum în Irak.

Relaţia fotomodelului cu fotbalistul a fost una cu urcuşuri şi coborâşuri, iar într-un final, cei doi şi-au spus “adio”. Din toamna anului trecut, bruneta s-a răzbunat pentru toate escapadele fotbalistului şi s-a cuplat cu un bărbat pe care îl cunoaşte foarte bine şi fostul său iubit pentru că cei doi se pare că sunt veri. Bruneta a fost surprinsă în trecut în repetate rânduri în compania acestuia, însă nu a confirmat că între ei ar fi ceva mai mult decât o prietenie. Vineri, însă, bruneta a recunoscut, dacă se mai îndoia cineva, că are sentimente puternice faţă de Bruno şi a devenit soţia acestuia.

Cei doi au fost zgârciţi cu detaliile, însă Mădălina a confirmat pentru Click! că în viitorul apropiat va urma şi o cununie religioasă: „La anul facem nuntă şi ne gândim şi la un copil”.

Fotomodelul a arătat impecabil în ziua cununiei. A optat pentru o rochie Loulou, de culoare aurie, extrem de scurtă, prin care i se vedeau picioarele lungi. La ţinuta elegantă a asortat o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă şi un buchet superb format din trandafiri roz şi orhidee. După ceremonie, mirii au sărbătorit la un restaurant într-un cerc restrâns de prieteni.
A fost acuzată de prostituţie

Schimbare radicală, nu-i aşa, dacă ne amintim de trecutul tumultuos al frumoasei brunete, fostă elevă la Liceul Jean Monet din Bucureşti. În 2011, lumea mondenă vuia la vestea că Radu Mazăre, primar al Constanţei la vremea aceea, se iubeşte cu o femeie cu 25 de ani mai tânără. Era vorba, evident, despre Pamfile, care imediat ce a trecut de pragul majoratului a pozat în Playboy cu edilul-şef alături. Sursa
61705271

Leave your reply to "Mădălina Pamfile s-a măritat cu vărul lui Daminuţă"

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*